BLÆKHUS Aarhus

BO HUSLEJEFRIT I 3 MÅNEDER!

(hvis du underskriver kontrakt inden 1/1-23 - begrænset tilbud)

Blækhus Aarhus tilbyder 319 fantastiske og fuldt servicerede lejeboliger (30-35m2) med eget køkken, rummeligt badeværelse, stue med indbyggede skabe og fransk altan.

En række fordele, der gør Blækhus Aarhus til et skønt sted at bo:

10 fællesrum med tilhørende altaner.
Tagterrasse med petanquebane og udsigt udover Aarhus.
Mulighed for lån af lokaler til større forsamlinger.
Fællesarealer i de ikoniske lokaler i nabobygningen ”Kulturbunkeren”, hvor du kan mødes med din studiegruppe.
Smart Point – digitalt pakkeboks hvor du nemt kan hente dine online bestilte varer.
Byens måske bedste beliggenhed. Placeringen er både tæt på centrum og i samme område som de store uddannelsesinstitutioner – bl.a. Universitetet, Aarhus Tech og Via University.

Lejlighedstyper

TYPE A
STØRRELSE 30-35 m2
HUSLEJE 5250-6500 DKK
INTERNET Mulighed for YouSee fibernet
Udlejer tager forbehold for eventuelle trykfejl og forskel i layout
TYPE B
STØRRELSE 30-35m2
HUSLEJE 5250-6500 DKK
INTERNET Mulighed for YouSee fibernet
Udlejer tager forbehold for eventuelle trykfejl og forskel i layout
TYPE C
STØRRELSE 30-35M2
HUSLEJE 5250-6500 DKK
INTERNET Mulighed for YouSee fibernet
Udlejer tager forbehold for eventuelle trykfejl og forskel i layout
MODEL A
STØRRELSE 30-35 M2
HUSLEJE 5250 - 6500 DKK
INTERNET Mulighed for YouSee fibernet
Udlejer tager forbehold for eventuelle trykfejl og forskel i layout
“Det er et eventyr!”

ALEXANDRA, Software Development

Læs mere

Kom let rundt på cykel

1 MIN til offentlig transport

2 MIN til Aarhus Tech

3 MIN til gode indkøbsmuligheder

10 MIN til mange uddannelsesinstitutioner

Find lejebolig i Aarhus

Drømmer du om at bo i Aarhus? Med Blækhus på Olof Palmes Allé, får du muligheden for at flytte ind i moderne og funktionelle lejeboliger. Vores rummelige 1-værelses lejligheder i Aarhus har alt hvad du skal bruge og mere til. Nyd morgensolen på tagterrassen, spille petanque under åben himmel, og få arbejdsro i de hyggelige lounge- og arbejdsområder.

Alt sammen i rolige omgivelser tæt på Aarhus C.  Her kan du tage på shoppingtur og cafébesøg, eller gå en tur i et af de mange grønne områder. Aarhus by byder nemlig på de bedste madoplevelser, spændende butikker og smukke grønne haver.

Lej en 1-værelses lejlighed i Aarhus – Olof Palmes Allé

Hos Blækhus får du nyopførte lejelejligheder i Aarhus med et funktionelt tekøkken, moderne badeværelse, indbygget skab m.m. Vores indretningsdesign er praktisk og elegant, så du let kan indrette din bolig efter egen smag. Selvom vores lejligheder i Aarhus er 1-værelses, kan du forvente en smart planløsning, hvor alle kvm er blevet udnyttet til bedste evne. Her har du plads til alle nødvendige møbler, og rig mulighed for at tilføje de funktioner, som du har behov for.

Det smarte ved en ungdomsbolig i Aarhus er, at du ikke behøver at klemme et kontor eller et yogahjørne ind i rummet. Vi har nemlig sørget for rummelige fællesrum, som byder på både arbejdsområder, hyggelige lounges, tagterrasse og meget mere. Skal du have flere venner eller familie på besøg, kan du benytte alle faciliteterne i Kulturbunkeren, som du finder lige uden for din dør. Her kan du også låne auditoriet og øve skolepræsentationer eller se din yndlingsfilm.

For at gøre det overskueligt at holde styr på lejekontrakt, husorden og vigtige dokumenter, har vi lavet en Blækhus app, hvor du får det hele samlet ét sted. I appen kan du også skrive beskeder eller stille spørgsmål til viceværten og ejendomsadministratoren.

Skal du vaske tøj, kan du nemt benytte ejendommens moderne vaskeri, hvor du finder mange vaskemaskiner og tørretumblere. Alt sammen af bedste kvalitet.

Teknologien er også i top. Når det kommer til din sikkerhed, har vores Aarhus lejligheder et moderne dørsystem, samt sikkerhedsovervågning i bygningen. Derudover har ejendommen Smartpoint, hvilket er en digital pakkeboks, hvor du nemt kan hente dine pakker.

Lejlighed i Aarhus med ubegrænset leje

Med Blækhus får du ubegrænset leje. Vores lejeboliger i på Olof Palmes Allé i Aarhus er både til studerende og til unge som allerede er færdige med deres uddannelse. I modsætning til mange andre studie- og ungdomsboliger, kan du blive boende, selvom du ikke længere er studerende.

Du slipper derfor for den stress der medfølger en tidsbegrænset lejeaftale, hvor du på et senere tidspunkt skal ud at finde et nyt sted af bo.

Den ideelle ungdomsbolig i Aarhus

Vores lejeboliger i Aarhus er den perfekte løsning for dig som er studerende på et af Aarhus mange skoler og universiteter. Det er nemlig ungdomsboliger som ligger tæt på det meste, så du hurtigt kan komme rundt i hverdagen og weekenden.

Vores ledige lejeboliger i Aarhus ligger tæt på offentlig transport med letbanen kun 4min. fra din hoveddør, så du altid kan være på farten og hurtigt fremme. Derudover er der kun få minutter til universiteter, såsom Aarhus Tech og Via University, så du aldrig igen skal stresse over at komme for sent.

Nyd de mange nærliggende oplevelser alene, sammen med dine venner, eller andre beboere i Blækhus Aarhus. Vi værner nemlig om fællesskabet, og gør vores bedste for at sætte de bedste rammer for fællesspisning og sjove arrangementer blandt dem som bor i ejendommen. Der er derfor rig mulighed for både at være alene og samtidig nyde det kollegiale samvær, når man har lyst til det.

Vil du være tæt på det hele, og opleve bydelens kombination af puls og natur, så er vores studieboliger i Aarhus på Olof Palmes Allé den rette boligløsning for dig. Skriv dig op på interesselisten eller kontakt os direkte.